Voor hond, kat of paard

 

Een healing voor je hond, kat of paard kan voor het dier en voor jezelf een wereld van verschil maken. Dieren zijn hoog sensitief, slurpen energie op van anderen en kunnen daarvan uit balans raken en ziek worden.

Wanneer

• Als het dier niet lekker in zijn vel zit
• Blessures
• trauma
• lichamelijke klachten zoals darmklachten
• angstgedrag
• depressie
• restklachten n.a.v. narcose
• rouw
• te veel/te weinig blaffen of miauwen
• het kan van alles zijn.

Werkwijze

• Kennismakingsgesprek.
• Tijdens de healing wordt o.a. het energiesysteem schoongemaakt, worden blokkades opgespoord zodat de energie weer goed kan doorstromen. Als er een vraag is aan het dier, kan ik hem stellen en kan ik een antwoord door krijgen. Alles volgens een volledig en veilig protocol.
• Na de healing deel ik alle opgedane informatie.
• Bovenstaande vindt live, telefonisch of via Zoom plaats.

Tarieven

Een sessie van circa 2 uur: 170 euro voor particulieren en 210 euro voor zzp-ers/organisaties. Dit is incl. intake, healing, nabespreking en nazorg.

Combi deal bestaat uit 3 healings: 1 healing van circa 2 uur en 2 healings van circa 1 uur per keer: 299 euro.

Hond/paard/kat/baas combi healing: ieder 1 healing van circa 2 uur: 299 euro.

Bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en ex. BTW voor zzp-ers/organisaties.

Reviews

Healing van honden

“Heel veel dank nogmaals voor de mooie healing.  Er zijn al wat dingen langs gekomen dat ik denk: “Wow…..”

Ingeborg: “Ik had een wandelafspraak met Jolanda gemaakt om totaal andere reden, maar al snel kwam het gesprek op haar werk als coach, maar ook als healer, voor mens én dier. Dat laatste triggerde mij enorm, omdat mijn hond erg gevoelige darmen heeft (diarree, Giardia) en ik me daar zorgen over maakte. Harde bewijzen kan ik niet leveren, maar sinds mijn hond door Jolanda behandeld is gaat het supergoed met haar, dank!” (November 2021)

0-0

“We hebben met Jolanda een healing voor onze hond gedaan. Onze hond is een Australische herder van 21 maanden, een sterk, energiek ras. Het beschermen van haar familie zit in haar DNA. Ze is super lief, heel alert en is het liefst de hele dag bij je in de buurt of samen op pad.

In eerste instantie, was ik gewoon nieuwsgierig wat een healing nou precies kan of doet. Ik vroeg het Jolanda en we besloten eerst te kijken of contact maken zou lukken. Contact maken op afstand ging goed, dus je hoeft niet fysiek in de buurt te zijn, wat in ons geval wel handig is omdat we in Amerika wonen. Er waren twee contact momenten, één voor het ‘schoonmaken’ en een tweede met onze vraag waarom ze af en toe zo blaft en springt.

Tijdens ons evaluatie gesprek vertelde Jolanda me karakteristieke dingen over onze hond. Ze ging terug naar de herkomst, de ouders en zelfs ‘pijn-punten’ in haar chakra systeem (van diarree tot buik klachten wat ze als puppy heel veel had, met vele dierenarts bezoekjes).

Een van de dingen die ik oa van deze healing geleerd heb, is dat een hond heel goed jouw signalen van stress, gemoedstoestand of rust aanvoelt.

Dit weerspiegelt zich in de hond, en dat zie je dus terug. Iets wat je eigenlijk wel weet, maar waar ik me zeker niet altijd bewust van ben.

Tijdens het tweede contact moment zag Jolanda ook de connectie tussen mens en dier, daar heb ik veel van geleerd.

Het is daarom ook dat ik nu al nieuwsgierig ben naar een vervolg afspraak over een half jaar ofzo. gewoon om te zien waar we staan of gaan.” (November 2021)

0-0

Casus: Hond blaft hard als er voorbijgangers langs huis komen. “Mijn hond blaft niet meer als er iemand langs loopt”. (December 2022)

Casus: Hond met traumatisch verleden, hapt naar voorbijgangers: “Mijn hond is rustiger geworden en ikzelf ervaar ook veel minder stress”. (Januari 2023)

Healing van paard

Marleen:  “Er kwam een bericht van Jolanda op mijn beeldscherm waarin ze schreef dat ze graag eens een paard een energetische healing wilde geven. Ik heb eerder ervaringen met diercommunicatie en healing en daar bleek niks zweverigs aan. Mijn paard staat momenteel op drie benen met een grote uitbraak van een hoefzweer dus die kan zeker wel een healing gebruiken dus ik heb contact met haar opgenomen.

Voor de healing op afstand begon, hebben we heel prettig telefonisch contact gehad waarin Jolanda wat gegevens over mijn paard vroeg en de reden van aanvraag. Mijn paard liep los op het erf en ik zat daar lekker in het zonnetje zodat ik kon observeren wat er gebeurde.

Ik kon aan mijn paard zien wanneer de sessie startte. Terwijl Jolanda contact met hem maakte, zocht hij een andere plek op het erf op en ging heel uitgebreid kauwen en likken. Er waren geen andere omstandigheden waardoor dit zou kunnen komen. Hij gaf ook heel duidelijk zijn pijnplek aan.

Daarna ging hij een stukje verderop staan en ging, op een andere manier dan de laatste dagen, met zijn zere been schuren. Waar het eerst meer op de voorkant was gericht, zocht hij nu meer de zijkanten (waar de lymfebanen lopen) op en zocht schoudervrijheid op. Toen ging hij weer even verderop, mestte en ging weer verder met zijn been.

Op een bepaald moment hobbelde hij weer naar het hooi en dacht ik ‘het is klaar’. Prompt kreeg ik een appje dat ze al klaar was.

10 Minuten na de sessie belde Jolanda en legde helder uit hoe ze zijn chakra’s en organen langs was gegaan en wat daar uit was gekomen. Er kwamen oude trauma’s voorbij en emoties en wensen met betrekking tot de relatie tussen mij en hem. Dit was allemaal zeer specifiek en herkenbaar. Oude trauma’s en negatieve energieën zijn schoongemaakt vertelde Jolanda.

Het bleek dat Jolanda zich inderdaad twee maal flink op de behandeling van zijn been had gericht maar ook dat mijn paard tijdens een pijnlijk onderwerp een opmerking had gemaakt ‘daar schijt ik op’. Toen ik vroeg of ze daar tijdsaanduidingen bij had bleken de momenten wanneer zij die specifieke dingen benoemde aardig overeen te komen met wat ik aan gedrag bij hem zag.

Jolanda heeft me een paar tips gegeven waar ik wat mee kan.

Omdat de wond boven hoef intensieve verzorging vereist, kom ik nu vaker bij mijn paard en sinds de healing maakt hij, ondanks de nog hevige ontstekingspijn, een opgeruimde indruk. Hij oogt, ondanks de pijn die hij nog heeft, toch blijer en is meer op de omgeving gericht. Hij komt meer en verder zijn stal uit en blijft zelf bezig zijn been zachtjes langs hooinet, kruiwagen of muur te ‘masseren’.

Jolanda zal nog contact opnemen over het verdere verloop. Ik heb het contact met haar tot nu toe als zeer prettig ervaren. Dankjewel Jolanda voor deze ervaring!

PS: De positieve tendens heeft zich in de opeenvolgende dagen voortgezet! Nu na een week in het verband zou dat er al af mogen van paardenarts en bekapper en hij lijkt weer steeds meer op zichzelf. Aangezien hij eerder heftige problemen in zijn hoeven heeft gehad, durf ik te beweren dat niet alleen het positieve weer een positieve invloed heeft op de genezing maar deze healing ook!” (Maart 2022)