Voor jou

 

Tijdens een healing maak ik het menselijk energiesysteem schoon. De chakra’s, de organen en het aura veld. Geestelijke en/of lichamelijke blokkades worden opgeruimd.

Denk daarbij aan onrust, (chronische)vermoeidheid, een futloos gevoel, burn-out klachten, hoofdpijn, buikpijn, niet lekker in je vel zitten, ademhalingsproblemen, blessures etc. Het kan van alles zijn.

Het kan ook zijn dat je vastloopt in een relatie met je ouder, kind, (ex-)partner, werk, etc. Of misschien is er een thema in je leven waar je in vastloopt. Denk aan angst, eenzaamheid, onzekerheid etc. Of denk je misschien: “waarom reageer ik altijd op deze manier, ik wil dat graag veranderen”. Of wil je meer tot bloei komen ten aanzien van je talenten en mogelijkheden?

Ik kan kijken naar het vorig leven, het innerlijke kind (kinder en baby jaren), de voorouderlijn en het collectieve bewustzijn. Tijdens de healing krijg ik dingen door die jou verder op weg kunnen helpen. Ik werk volgens een veilig en volledig protocol naar het gedachtegoed van Marianne Looij/Petri la Croix.

Hoe gaat een healing in zijn werk?

Na een kopje thee/koffie begin ik met een uitleg en zorg ik dat je je lekker op je gemak voelt. Ik vraag of er misschien een bepaald thema speelt in je leven waar ik tijdens de healing aandacht aan kan geven. Na de healing bespreken we jouw en mijn ervaringen.

De healing is zonder aanraking en kan ook op afstand als dat wenselijk is.

Tijdens de healing hoef je niets te doen. Je kunt bijvoorbeeld mediteren of lezen.

Na de healing vraag ik naar je ervaringen en bespreek ik wat ik ben tegengekomen.

En mocht je later nog vragen hebben, dan kun je die uiteraard stellen.

Reviews

 “Ik dacht dat ik me best ok voelde, maar terwijl je bezig was voelde ik iets opengaan boven in mijn hoofd en ik voelde me zoveel lichter worden. Ik ging ook helemaal rechtop zitten. Een hele last viel van me af. Ik voel veel meer ruimte nu.”

“Drie weken na de healing hoor ik nog steeds minder stemmen in mijn hoofd.”

“Ik loop lichter, ik voel me veel lichter.” 

 

“Healing yourself is connected with healing others.”  Yoko Ono