Voor jou

 

Tijdens een healing maak ik het menselijk energiesysteem schoon. De chakra’s, de organen en het aura veld. Geestelijke en/of lichamelijke blokkades worden opgeruimd.

Denk daarbij aan onrust, (chronische)vermoeidheid, een futloos gevoel, burn-out klachten, hoofdpijn, buikpijn, niet lekker in je vel zitten, ademhalingsproblemen, blessures etc. Het kan van alles zijn.

Het kan ook zijn dat je vastloopt in een relatie met je ouder, kind, (ex-)partner, werk, etc. Of misschien is er een thema in je leven waar je in vastloopt. Denk aan angst, eenzaamheid, onzekerheid etc. Of denk je misschien: “waarom reageer ik altijd op deze manier, ik wil dat graag veranderen”. Of wil je meer tot bloei komen ten aanzien van je talenten en mogelijkheden?

Ik kan kijken naar het vorig leven, het innerlijke kind (kinder en baby jaren), de voorouderlijn en het collectieve bewustzijn. Tijdens de healing krijg ik dingen door die jou verder op weg kunnen helpen. Ik werk volgens een veilig en volledig protocol naar het gedachtegoed van Marianne Looij/Petri de la Croix.

De energetische coachingstechnieken die ik gebruik zijn: de helende reis, tijdlijn, de stoel en de sedona techniek.

Hoe gaat een healing in zijn werk?

Na een kopje thee/koffie begin ik met een uitleg en zorg ik dat je je lekker op je gemak voelt. Ik vraag of er misschien een bepaald thema speelt in je leven waar ik tijdens de healing aandacht aan kan geven. Na de healing bespreken we jouw en mijn ervaringen.

De healing is zonder aanraking en kan ook op afstand als dat wenselijk is.

Tijdens de healing hoef je niets te doen. Je kunt bijvoorbeeld mediteren of lezen.

Na de healing vraag ik naar je ervaringen en bespreek ik wat ik ben tegengekomen.

En mocht je later nog vragen hebben, dan kun je die uiteraard stellen.

Healing op afstand is ook mogelijk. Na een telefonische intake, verbreken we de telefoonverbinding en na de healing neem ik contact met je op.
Ik vraag dan naar jouw ervaringen en daarna vertel ik mijn ervaringen.

Tarieven

85 euro per uur voor particulieren en 105 euro per uur voor zzp-ers/organisaties. Dit is incl. intake, healing, nabespreking en nazorg. Een eerste healing duurt 2 uur.

Combi deal bestaat uit 3 healings: 1 healing van circa 2 uur en 2 healings van circa 1 uur per keer: 299 euro voor particulieren en 399 euro voor zzp-ers/organisaties.

Hond/paard/baas combi healing: ieder 1 healing van circa 2 uur: 299 euro en 399 euro voor zzp-ers/organisaties.

Bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en ex. BTW voor zzp-ers/organisaties.

 

Reacties/Reviews

 “Ik dacht dat ik me best ok voelde, maar terwijl je bezig was voelde ik iets opengaan boven in mijn hoofd en ik voelde me zoveel lichter worden. Ik ging ook helemaal rechtop zitten. Een hele last viel van me af. Ik voel veel meer ruimte nu.”

“Drie weken na de healing hoor ik nog steeds minder stemmen in mijn hoofd.”

“Ik loop lichter, ik voel me veel lichter.”

“Wat was het ontzettend fijn”.

“Ik heb me een aantal dagen heel fijn gevoeld. Dat viel me echt op!”

“Super bedankt voor de healing. Echt zo bijzonder wat er dan allemaal gebeurt! “

“Dank weer, voor de hele mooie sessie!”

“Ik voel me een stuk lichter, heb heldere gedachtes, voel een bepaalde zachtheid en ben meer in verbinding met mezelf”.

“Dank je voor de healing. Het gaat goed met me. Voel me veel lichter, vrolijker, zekerder, geen angsten meer en bovenal, ik slaap door!!”
 
“Mag ik je heel hartelijk bedanken voor alle healings die je mij gegeven hebt? Ik heb er zoveel aan. De relatie met mijn zus is verbeterd en met mijn partner. Ik kom meer voor mijn eigen behoeftes op. Ik laat mijn kind meer zelf doen, waardoor ze aanzienlijk is gegroeid. De corona is goed geheeld. Dank je wel voor alle nieuwe inzichten”
 
Marja: “Tijdens de healing ging ik in diepe meditatie en was helemaal ontspannen.
Daarna voelde ik me heel helder en energiek en had minder pijn in mijn lichaam. Ook kwam er nieuwe informatie voor mij met welke emoties de organen belast zijn en hoe dit te veranderen.
De persoonlijke thema`s die aan de orde kwamen gaven diepgaande inzichten om aan te werken.
Door het helen van de familielijn heb ik veel liefde en steun ervaren.
Kortom het was een waardevolle healing en reading met veel antwoorden.
Ontzettend bedankt voor je aandacht en zuivere inzichten.”

Ardo: “Dank je wel voor de fijne healing.
Ik wil je nog even laten weten dat ik de healing als heel bijzonder en prettig heb ervaren. Ik voelde me na afloop als herboren en verlost van een zware last. De energie die daar in was gaan zitten kwam vrij en ik voelde me heerlijk ontspannen en kon zo leek het alles aan. Dat effect is er na een week nog steeds, maar ik heb wel ervaren dat ik goed mijn grenzen moet blijven bewaken. Daar ben ik me nu extra bewust van en het lukt me ook beter.
Dus nogmaals dank je wel voor deze helende ervaring.”

“Jolanda ik wil je nog heel hartelijk danken voor de healing die je me gegeven hebt. De band met mijn moeder is veel beter geworden. Ze doet ook echt anders tegen me. En binnenkort ga ik samen met mijn kind op vakantie. Kind heeft ingestemd op mijn uitnodiging.”
 
“Hoi Jolanda, het gaat goed! De obsessie is verdwenen, ik voel me zo veel vrijer. En ik merk dat ik meer open ben, voelt goed. Echt een groot verschil met vorig jaar, voordat ik bij jou was. Meer energie ook. Er is een berg aan oud zeer opgeruimd. Dank je wel!”
 
“Afgelopen donderdag voor het eerst weer even naar buiten. Was wel heel fijn. 13 dagen in bed gelegen vanwege een longontsteking. Nu langzaam weer opbouwen.
De ervaren en zorgvuldige healing en reading van Jolanda van der Heijden heeft me heel erg geholpen om mijn longen schoon te maken en emotionele lasten op te lossen.
Echt een aanrader.”
 
“Zittend in het zonnetje denk ik terug aan de healing met Jolanda. Het is inmiddels twee weken geleden en nog dagelijks vallen er puzzelstukjes op hun plek.
Jolanda weet een fijne en ontspannen sfeer te creëren.
Ze legt uit over de chakra’s, aura’s en de schoning daarvan. Ik laat alles over me heen komen en voelde tijdens de healing een warmte door m’n lijf en halverwege liep er een traan over m’n wang, niet beseffend waar deze vandaan komt.
Tussendoor legt Jolanda uit wat ze doet. Na het benoemen van de voorouder energie, en het ‘her-positioneren’ van de banden zodat deze beter voelt voor mij, ervaar ik een soort rust.
Na de healing waren m’n schouders lichter en was m’n innerlijk gevoel warmer en milder.
Wel was m’n hoofd vol van deze ervaring, het opschrijven in de dagen erna heeft me geholpen en meer inzichten gegeven.
Dank je wel Jolanda voor deze bijzondere ervaring!”
“Hey Jolanda, ik heb het idee dat ik meer zelfvertrouwen heb. Ik zeg ook sneller wat ik vind en lijk me ook minder aan te trekken wat die ander dan van mij vindt, dus dat is positief!
Ik zit beter in mijn vel. Niet dat gevoel dat als ik wakker word, dat ik alles een beetje zinloos vind.”
Dus je hebt goed je best gedaan! Dank je wel!”
 
“Hi Jolanda!  Ik wil je even laten weten dat ik me hartstikke goed voel na de healing sessie! Het lijkt alsof alles echt wat meer op afstand is.. heel fijn!
Ik voel me blij en die blijdschap mag er zijn en wil ik ook vasthouden!Heel erg bedankt, ik vond het echt bijzonder en heel mooi hoe je het doet!”
 
“Recentelijk heb ik een hele fijne healing gehad van Jolanda. Zij gaat zorgvuldig te werk en stelde mij met haar rust meteen op mijn gemak. Jolanda heeft veel kennis en neemt echt de tijd om de cliënt te leren kennen. Op die manier had zij een compleet beeld van mijn vragen en waar ik bij geholpen wilde worden. De healing heeft mij veel verheldering gebracht en heeft gezorgd voor meer acceptatie en rust op verschillende gebieden. Ik voel mij meer verbonden met mezelf en ben liever voor mezelf. Een hele fijne uitkomst. Ik kan Jolanda dan ook zeker aanraden.”
 
 

“Healing yourself is connected with healing others.”  Yoko Ono