Praktische informatie

Er zijn in totaal 8 bijeenkomsten van 2 uur en een stilte ochtend van 3 uur.

Regelmatig start ik met nieuwe groepen. Laat mij weten welk dagdeel jouw voorkeur heeft. Ook is het mogelijk dat je zelf een groep samenstelt en/of een locatie regelt.
Voor de vastgestelde data zie de agenda

Aantal deelnemers:  kleine groepen, veel persoonlijke aandacht, maximaal 8

Kosten particulier: 450 euro (incl. btw), inclusief intakegesprek, studiemateriaal, koffie, thee, een na-coachingsgesprek, stilte wandeling en een stilte ochtend. Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze kosten gedeeltelijk.

Nadat je aanmelding is ontvangen neem ik binnen enkele dagen contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt dan vragen stellen en samen bekijken we of deze 8-weekse training bij jou past.

Aan het begin van de training ontvang je een compleet werkboek met achtergrondinformatie, basisoefeningen en audio materiaal om thuis te oefenen.

Aangeraden wordt dagelijks gedurende 30 tot 45 minuten zelf te oefenen. Het echte leren gebeurt namelijk tijdens het dagelijkse oefenen thuis. Je oefent mindfulness als een vaardigheid, totdat het je natuurlijke houding is. Regelmatig oefenen maakt je vertrouwd met de wisselwerking tussen mentale activiteit en lichamelijke gesteldheid. Je leert anders met stress omgaan: met meer aandacht, levendigheid, plezier en bewust van keuzemomenten.