Van harte welkom op mijn website!

Ik ben Jolanda van der Heijden, gecertificeerd mindfulnesstrainer hoogste categorie en mijn bedrijf heet: JHCoaching. Ook ben ik werkzaam als uitgeef coordinator bij een internationale uitgever. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik werk graag in de moestuin, volg een opleiding tot energetisch coach en geniet van het leven.

Een juiste balans tussen werk en privé staat bij mij centraal. Ik vraag mij regelmatig af: Wat gebeurt er nu in mij? Waar krijg ik energie van en hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen? Want als je goed voor jezelf zorgt, is er ook ruimte om goed voor anderen te zorgen.

Jaren geleden deed de open kantoortuin mij besluiten een mindfulness training te volgen en ik merkte dat onder andere mijn concentratie, focus en creativiteit toenamen. Mijn passie voor mindfulness was ontstaan.

De opleiding voor mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik ben op Vipassana retraite geweest bij Guus Went. Dagelijks beoefen ik mindfulness en mediteer ik.

De kennis die ik geleerd heb, wil ik graag overbrengen op jou/jouw organisatie. Met mindfulness kom je meer in balans. Het brengt rust, concentratie, creativiteit, verbinding met jezelf en anderen om je heen. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het begeleiden van mensen met diverse achtergronden en vraagstukken. Mindfulness staat voor mij gelijk aan levenskunst. Hoe leef je je leven? Hoe doe je dat eigenlijk? Met een mind full of mindful?

“Geniet van het moment”