Van harte welkom op mijn website!

Een juiste balans tussen werk en privé staat bij mij centraal en regelmatig vraag ik mij af: Wat gebeurt er nu in mij? Waar krijg ik energie van en hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen? Want als je goed voor jezelf zorgt, is er ook ruimte om goed voor anderen te zorgen.

Ik ben Jolanda van der Heijden, gecertificeerd mindfulnesstrainer hoogste categorie en healer (voor mens en dier). Mijn bedrijf heet: JHCoaching. Daarnaast ben ik werkzaam als publishing support manager bij een internationale uitgever, waar ik onder andere mindfulness geef en meewerk aan de wellbeing van de medewerker. En ik volg een opleiding tot energetisch coach. Verder ben ik gelukkig getrouwd en we hebben twee mooie volwassen kinderen.

Jaren geleden deed de open kantoortuin mij besluiten een mindfulness training te volgen en ik merkte dat onder andere mijn concentratie, focus en creativiteit toenamen. Mijn passie voor mindfulness was ontstaan.

De opleiding voor mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik ben op Vipassana retraite geweest bij Guus Went. Dagelijks beoefen ik mindfulness en mediteer ik.

 Met mindfulness kom je meer in balans. Het brengt rust, concentratie, creativiteit, zelfvertrouwen, verbinding met jezelf en anderen om je heen.  Inmiddels heb ik ruime ervaring met het begeleiden van mensen met diverse achtergronden en vraagstukken. Ik gun iedereen meer mindfulness. Het helpt je echt om met dagelijkse uitdagingen om te gaan.

Mindfulness staat voor mij gelijk aan levenskunst. Hoe leef je je leven? Hoe doe je dat eigenlijk? Met een mind full of mindful?

“Geniet van het moment”