Individuele mindfulness training

Je kunt ook kiezen voor de individuele mindfulness training. Je  volgt dezelfde training zoals vermeld onder 8-weekse training. Het aantal uur is korter. En indien gewenst, passen we de training aan naar jouw behoefte. De training kan ook online plaatsvinden.

De individuele mindfulness training is een uitkomst voor als je minder tijd hebt of als het voor jou niet mogelijk is om mindfulness training te volgen in een groep. Het voordeel van individuele training is er dat er meer aandacht voor persoonlijke vraagstukken is. Er is ruimte om langer stil te staan bij de onderwerpen die voor jou actueel zijn, waardoor je meer uit de training zult halen. Omdat er meer individuele aandacht is, kunnen sommige ontwikkelingen sneller en dieper gaan.  Daarbij kun je in overleg met de trainer je eigen planning maken en is het mogelijk om de training te volgen op de locatie die jij wenst. Inbegrepen: werkboek, digitale bestanden, stilte ochtend en unieke persoonlijke begeleiding.

Kosten: 1295 euro incl. BTW bij betaling particulier, 1595 excl. BTW bij betaling zzp-ers en organisaties.

Interesse?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties:

Caroline: “De training is een aanrader voor degenen die in hun uitdagende leven goed met stress om willen gaan om zo bewuster te kunnen leven. Jolanda is een uitstekende mindfulnesstrainer die oog heeft voor jouw specifieke situatie, zodat de training naadloos aansluit bij jouw behoefte.

Judith: “Ik kwam met een ogenschijnlijk simpele vraag en afkeer van zweverigheid. Open, maar wel met reserve. Door kleine stapjes te maken pelde ik mezelf laagje voor laagje af. Jolanda trof precies de goede toon en leerde me mijn eigen obstakels te hanteren. Inhoudelijke deskundigheid: Zeer goed.”

Joost: “Voor iedereen aan te raden. Wat een ontdekking”.

Mireille: “De mindfulness training heeft me geholpen dichter bij mezelf te komen, beter met stress te kunnen omgaan en heeft diverse handvatten geboden om bewuster en gelukkiger te worden. Jolanda is een professionele trainer, maar ook een fijn mens. Heel veel dank voor de bijzondere training, voor je liefdevolle aandacht en steun. De training heeft mijn leven verrijkt en ik voel me meer in balans.”

1:1  mindfulness coaching

Kies je voor 1:1 mindfulness coaching? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Loop je ergens tegenaan? Zijn er specifieke onderwerpen die je wilt bespreken? Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt en spreken we een plan van aanpak af. Dit kan ook op locatie, via telefoon of via Zoom.

Kosten: 85 euro incl. BTW bij betaling particulier, 125 euro excl. BTW bij betaling bedrijf.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties:

Riekske: “Ik heb bij Jolanda een 1:1 mindfulness coaching gedaan in de duinen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Het bewust wandelen en de meditaties hebben mij veel rust gegeven. De stilte, de mooie natuur, het uitzicht vanaf de uitkijkpost, en de zonsondergang werken helend. Het is wat mij betreft een aanrader om aan een mindfulness coaching in de duinen deel te nemen. Bedankt Jolanda voor deze fijne avond”.

 

“Awareness is the first step in healing.” Dean Ornish