Mindful bewegen helpt om tot rust te komen. Om uit je hoofd in je lijf te komen. Iedere donderdag avond doen we dat in de buitenlucht.

 

 

Houd je van buiten zijn en wil je lekker bewegen en tot rust komen, je bent van harte welkom. Tijdens de bijeenkomsten “mindful bewegen” kom je “uit je hoofd” en “in je lijf”. Een weldaad voor lichaam en geest. Goed voor de weerstand.

Programma

  • uitleg
  • oefeningen/korte meditaties
  • stilte wandeling
  • mindful yoga
  • theorie over mindfulness

Voor wie: Voor iedereen. Ervaring is niet nodig

Startpunt: Hendrik van der Graaflaan 19, Bloemendaal

Wanneer:  iedere donderdag avond 19.30 – 21.00 uur

Kosten:  20 euro. 5-rittenkaart 90 euro.

Inschrijven kun je hier. Vervolgens stuur ik je een mail met praktische zaken.

Referentie:

Pauline: “Wat is het elke keer weer genieten van de mindfulness en stilte wandelingen die Jolanda geeft. Je komt helemaal tot rust. Na een werkdag de frisse buitenlucht in is een unieke ervaring die ook elke keer weer anders is. Komt door het weer en omdat Jolanda daar heel mooi op inspeelt met haar meditatie techniek. Echt een aanrader en bij twijfel het gewoon gaan doen.”

“Vandaag met Jolanda een stiltewandeling gedaan! Ik was erg gespannen door werk en natuurlijk het Corona gedoe. Jolanda zorgde ervoor dat ik geheel kon ontspannen en bij mijzelf kon komen en de natuur en omgeving kon aanvoelen en genieten. Heerlijk! Wat geeft dit een rust in je lichaam en geest! Heb er bijna geen woorden voor … I am reborn! Dank je wel!”

Linda: “Een heerlijke stiltewandeling met Jolanda gemaakt. Zalig om de rust van de duinen ter ervaren. Beginnen en eindigen met een fijne meditatie van Jolanda. Door in stilte te lopen ben je je onderweg veel bewuster van alle geluiden en kijk je veel meer rond. Heerlijk om te doen!”

 

 

 

You can’t stop the waves, but you can learn to surf” – Jon Kabat-Zinn

Mindful bewegen buiten