Over Jolanda

Van harte welkom op mijn website!

Ik ben Jolanda van der Heijden, gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1 en mijn bedrijf heet: JHCoaching. Ook ben ik werkzaam als uitgeef assistente bij een internationale uitgever. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik loop hard, beoefen yoga, werk graag in de moestuin en geniet van het leven.

Mijn hele leven heb ik mij beziggehouden met de juiste balans tussen werk/privé en mezelf afgevraagd: Hoe ervaar ik zo weinig mogelijk stress, waar krijg ik energie van en hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen?

Toen wij op het werk over gingen naar het nieuwe werken, kon ik  mij minder goed concentreren. Door het volgen van een mindfulness training namen mijn concentratie en focus aanzienlijk toe en is mijn passie voor mindfulness ontstaan.

De opleiding voor mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik ben op Vipassana retraite geweest bij Guus Went. Dagelijks beoefen ik mindfulness en mediteer ik.

De kennis die ik geleerd heb, wil ik graag overbrengen op jou/jouw organisatie. Met mindfulness kom je meer in balans. Het brengt rust, concentratie, creativiteit, verbinding met jezelf en anderen om je heen. Mindfulness staat voor mij gelijk aan levenskunst. Hoe leef je je leven? Hoe doe je dat eigenlijk? Mind full of mindful?

“Geniet van het moment”