Mindful bewegen helpt om meer in een flow te komen. En zeker als je dat doet in de prachtige natuur van de Kennemerduinen.

 

 

Houd je van de natuur en wil je lekker bewegen en tot rust komen, je bent van harte welkom. Tijdens de bijeenkomsten “mindful bewegen” kom je “uit je hoofd” en “in je lijf”. Een weldaad voor lichaam en geest. Goed voor de weerstand. In verband met het Corona virus houden we 1,5 meter afstand. De RIVM-richtlijnen zijn leidend.

Programma

  • uitleg
  • oefeningen/korte meditaties
  • stilte wandeling
  • mindful yoga

Voor wie: Voor iedereen vanaf 18 jaar die symptoomvrij is. Ervaring is niet nodig.

Locatie: Kennemerduinen, ingang Bleek en Berg

Wanneer: Iedere donderdag avond van 19.30 – 21.00 uur

Kosten:  40 euro voor 3 avonden en 15,00 voor 1 avond

Inschrijven kun je hier. Vervolgens stuur ik je een mail met praktische zaken.

Referentie:

Pauline: “Wat is het elke keer weer genieten van de mindfulness en stilte wandelingen die Jolanda geeft. Je komt helemaal tot rust. Na een werkdag de frisse buitenlucht in is een unieke ervaring die ook elke keer weer anders is. Komt door het weer en omdat Jolanda daar heel mooi op inspeelt met haar meditatie techniek. Echt een aanrader en bij twijfel het gewoon gaan doen.”

“Vandaag met Jolanda een stiltewandeling gedaan! Ik was erg gespannen door werk en natuurlijk het Corona gedoe. Jolanda zorgde ervoor dat ik geheel kon ontspannen en bij mijzelf kon komen en de natuur en omgeving kon aanvoelen en genieten. Heerlijk! Wat geeft dit een rust in je lichaam en geest! Heb er bijna geen woorden voor … I am reborn! Dank je wel!”

Linda: “Een heerlijke stiltewandeling met Jolanda gemaakt. Zalig om de rust van de duinen ter ervaren. Beginnen en eindigen met een fijne meditatie van Jolanda. Door in stilte te lopen ben je je onderweg veel bewuster van alle geluiden en kijk je veel meer rond. Heerlijk om te doen!”

 

 

 

You can’t stop the waves, but you can learn to surf” – Jon Kabat-Zinn

Mindful bewegen in de Kennemerduinen